/VIDEO/ Protest la Primăria Orhei. Tinerii din comunitatea Occupy Guguță au afișat pancarta dedicată lui Șor

0
1333

Pancarta anti-Șor în fața primăriei din Orhei. Tinerii din comunitatea Occupy Guguță au afișat bucata de pânză cu mesajul scris în rusă, citez: „Ilan Șor-naș liubimâi vor”, după ce l-au recuperat de la poliție. În februarie, oamenii legii au sechestrat pancarta și au aplicat o amendă activiștilor pentru că au făcut un protest similar, tot lângă primăria condusă de Ilan Sor. Purtătorul său de cuvânt a declarat că nu comentează aberațiile.

„Astăzi noi am recuperat de la poliție banerul nostru, buclucaș, a durat ceva timp, însă banerul nostru care a fost arborat acolo pe 14 februarie, a ajuns unde trebuia să ajungă, la destinatarul său”.

Cei trei tineri s-au prezentat astăzi la Judecătoria Orhei, pentru a constesta amenzile primite pe data de 14 februarie, pentru huliganism, însă ședința a fost amânată. Și, pentru că au recuperat pancarta au decis să o expună acolo unde și voiau inițial. Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al partidului Șor ne-a declarat că nu comentează aceste aberații. Tinerii activiști din comunitatea Occupy Guguță au fost reținuți de Poliția Orhei, după ce au afișat o pânză cu un mesaj pe fațada Primăriei Orhei. Mai apoi, ei au fost transportați la Spitalul Orășenesc pentru a fi supuși testului narcologic, iar ulterior au primit amendă pentru huliganism.

sursa : tv8.md

Lasă un răspuns