Diez.md : Mișcarea Antimafie îi cere Maiei Sandu să candideze la funcția de primar al Chișinăului

0
744
Mișcarea politică Antimafie a lui Sergiu Mocanu cere Maiei Sandu să candideze la funcția de primar al Chișinăului și astfel să salveze capitala de „o eventuală victorie în alegerile locale din 20 mai, a forțelor pro-ruse, revanșarde și revizioniste”. Apelul a fost făcut de către formațiune în cadrul unei conferințe de presă.

„Maia Sandu este liderul politic care, în virtutea unor circumstanțe politice favorabile, are la moment cel mai mare sprijin electoral și nu poate, nu are voie să stea în expectativă atâta timp. Pentru ea este o infracțiune morală să nu acționeze prompt, hotărât și cel mai important, în timp util”, menționează aceștia într-un comunicat de presă.

Astfel, aceștia cer Maiei Sandu să-și înainteze candidatura la funcția de primar al Chișinăului. Totodată, o altă cerință este ca PL și Platforma DA să-și retragă candidații din cursa electorală iar alte partide pro-eurppene să nu propună candidați.

Totodată, aceștia cer lui Traian Băsescu să sprijine candidatura Maiei Sandu iar membrilor PD „să depășească starea de ostateci a lui Vlad Plahotniuc”.

Mișcarea Antimafie îi cere Maiei Sandu să candideze la funcția de primar al Chișinăului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.