TV8.md : Cod Galben de ninsoare: În Chișinău au avut loc 12 accidente rutiere, iar o stradă a fost închisă

0
1019

Până la această oră, în Chișinău au avut loc 12 accidente rutiere, iar persoane grav rănite sau decedate nu au fost înregistrate. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către Alina Bunghez, șefa serviciului Relații Publice din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare.

Circulația rutieră pe strada Vadul lui Vodă din sectorul Ciocana va fi închisă din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Anunțul a fost făcut de primarul general interimar Silvia Radu, pe pagina sa de Facebook. „Am luat decizia să închidem strada Vadul lui Vodă. Mașinile și utilajele sunt în teren, continuăm munca. La 18:30 vom avea din nou comandament de iarnă pentru a face o evaluare a situației și pentru a decide măsurile care se impun pe timpul nopții.”

În jur de 350 de muncitori au intervenit manual la împrăștierea materialului antiderapant în stații și în curțile din Capitală. De asemenea, se acționează cu 21 de utilaje la împrăștierea materialului antiderapant și cu 12 unități de transport la curățarea străzilor.

mai mult la :   tv8.md/2018/03/18/cod-galben-de-ninsoare-in-chisinau-au-avut-loc-12-accidente-rutiere-iar-o-strada-a-fost-inchisa/

Lasă un răspuns