miercuri, 14 mai 2025
18.4 C
Орхей

The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova

Must Read

O veste bună: după vinăriile care au intrat în „National Geographic” și Chișinăul, intrat ca destinație turistică alături de hoteluri luxuriante în aceeași revistă, „The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova. După volumul „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”, de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov.
Articolele sunt în comentarii.

Gheorghe Erizanu

Moldovan food is a source of immense national pride. With its mămăliga (polenta), stews, aspic, cheese or pumpkin pies and sour cherry dumplings, it is a regional variety of Romanian cuisine and reflects our shared cultural heritage.
- Advertisement -spot_img

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img
Latest News

Cine este George Simion, omul care a dat foc Republicii Moldova. Plahotniuc, ruși, expulzări și foarte mulți bani

Acțiuni anarhiste: Bălți 2012, Chișinău 2015, București 2016 – un singur autor: George Simion „Șoca prin violență: imediat spărgea geamuri,...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img

Descoperă mai multe la Plaiul Orheian ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura