Jurnal.md : Andrei Năstase, răspuns către PD privind desemnarea unui candidat unic la primăria Chişinău: Platforma DA nu va intra NICIODATĂ în negocieri cu mafia

0
1093

Platforma Demnitate şi Adevăr nu va întra NICIODATĂ în negocieri cu mafia. Nu va face niciun fel de aranjamente, nu va avea niciun fel de candidaţi unici şi nu va trata niciun subiect de valoare cu nişte hoţi şi criminali care au uzurpat puterea în stat fluturând în dispreţ flamurile pro-europene.

Este răspunsul liderului Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, la solicitarea vicepreşedintelui Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, de a avea o eventuală întâlnire în scopul desemnării unui candidat unic al forţelor pro-europene la primăria Chişinău.

Vedeţi mai jos mesajul integral al lui Andrei Năstase:

Domnului Vladimir Cebotari, vicepreşedinte al Partidului Democrat

Solicitarea dvs., de a avea o eventuală întâlnire în scopul desemnării unui candidat unic al forţelor pro-europene m-a surprins, întrucât nu văd ce tangenţă ar avea PD, partidul uzurpator pe care îl reprezentaţi, cu noţiunea de partid pro-european. Nu doar că aţi compromis parcursul european al ţării, ci aţi capturat acest stat şi l-aţi transformat într-o unealtă de înjosire a cetăţenilor care pleacă masiv, în exod, din ţara pe care o sugrumaţi. De când mimaţi guvernarea, ratingul susţinătorilor pro-europeni a scăzut dramatic de la 73%  la  doar 37 la sută. Şi tocmai pentru a salva acest parcurs, ţara şi oamenii ei, am iniţiat Platforma Civică Demnitate şi Adevăr, care a organizat cele mai masive proteste împotriva regimului cleptocratic din care faceţi parte.

mai mult la :   jurnal.md/ro/politic/2018/3/16/andrei-nastase-raspuns-catre-pd-privind-desemnarea-unui-candidat-unic-la-primaria-chisinau-platforma-da-nu-va-intra-niciodata-in-negocieri-cu-mafia/

Lasă un răspuns