Primarul orașului Orhei, Ilan Șor, și-a anunțat astăzi demisia. Acesta a optat pentru funcția de deputat în Parlament. Potrivit lui Ilan Șor, atribuțiile de edil al orașului Orhei vor fi preluate de Diana Memeț, viceprimăriță de Orhei. Aceasta a fost primăriță interimară și în perioada campaniei electorale. 

„Dragii mei orheieni! Au trecut practic 4 ani de când mi-ați oferit mandatul, de când mi-ați încredințat orașul nostru. Iar astăzi mă mândresc. Mă mândresc pentru faptul că în acești ani visurile noastre s-au îndeplinit. Astăzi, Orheiul este orașul care i-a demonstrat întregii Moldove că schimbările în bine sunt posibile. Da, ne-au reușit multe, ne-au reușit un șir întreg de proiecte infrastructurale, sociale, am demonstrat țării că putem crește bugetul de 3 ori. Ne-au reușit aceste lucruri pentru că împreună facem o echipă imensă.

Vreau însă să Vă asigur că voi răspunde personal, și în continuare, pentru administrarea municipiului Orhei. Partidul ȘOR poartă responsabilitate pentru dezvoltarea municipiului”, a spus Ilan Șor.

mai mult la :  tv8.md

Lasă un răspuns