Compania Fly One anunta despre lansarea unei noi curse, Chisinau – Londra. Aceasta cursa va aduce un plus de valoare si va face posibil ca pasagerii Fly One sa-si viziteze rudele mai des sau sa admire noi obiective turistice. Prin urmare, acesta noua cursa va contribui considerabil la cresterea satisfactiei pasagerilor, deoarece face si mai accesibila calea spre capitala Marii Britanii.

Directorul General FLYONE Mircea MALECA a declarat: „Prin lansarea zborurilor directe către Londra, FLYONE tinde să ofere pasagerilor noi orizonturi  şi posibilitatea de a-i vizita pe cei dragi cât mai des. Apreciez această colaborare cu London Southend Airport şi sunt convins că împreună vom asigura pasagerilor o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preţ”.

La rândul său, Directorul General London Southend Airport Glyn JONES a făcut următoarea declaraţie: „London Southend este încântat să îi întâmpine pe pasagerii FLYONE pe aeroportul nostru în creştere rapidă. Pasagerii vor putea beneficia de terminalul nostru rapid şi eficient şi de legături excelente de transport, inclusiv o staţie de tren lângă aeroport care oferă curse regulate spre centrul Londrei în mai puţin de o oră”.

Astfel, începând cu 19 iulie 2019, zborurile la Londra (SEN) devin şi mai accesibile, pornind de la doar 69 de euro într-o singură direcţie. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi vineri.

Decolare Chişinău KIV 20:45 Aterizare Londra SEN 21:50

Decolare Londra SEN 22:40 Aterizare Chişinău KIV 03:40 +1 (ora locală)

Această destinaţie este a 12-a la număr în portofoliul companiei şi va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. FLYONE a venit pe piaţă cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preţ către cele mai importante destinaţii din Europa şi Rusia, fapt asigurat de către personalul operaţional, tehnic şi financiar-comercial calificat. Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 şi în prezent operează zboruri către 12 destinaţii, 7 curse regulate şi 5 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

mai mult la :  protv.md/stiri/actualitate/fly-one-anunta-despre-lansarea-cursei-chisinau-londra–2447761.html

Lasă un răspuns