EXPLOZIE UCIGAȘĂ ÎN CAPITALĂ. Două persoane au decedat și una a fost rănită după ce un individ a detonat o grenadă într-un magazin

0
993

Doi bărbaţi au decedat, iar al treilea a fost rănit în urma unei explozii, care s-a produs, astăzi, în Capitală. Tragedia a avut loc în pragul unui magazin alimentar, care se află la intersecţia străzilor Alexei Mateevici cu Armenească.

Potriviti poliţiei, un bărbat s-a certat cu vânzătoarea pentru că aceasta nu a vrut să-i dea 10 pachete de ţigări gratuit, iar la ieşire din magazin din geanta acestuia a căzut un obiect necunoscut, care a explodat. „-Din magazin poliţia l-a dat afară şi el în timpul ăsta a explodat.

– Ce era? bărbat sau femeie?

– Mi se pare că au spus că e bărbat, despărţit, aşa spun”

Procurorii spun că în momentul exploziei, în magazin se aflau patru persoane, nimeni dintre ele nu a avut de suferit.

„Este pornită urmărire penală pe art 145, omor intenţionat”, a spus Roman Eremciuc, șeful oficiului Centru al Procuraturii municipiului Chișinău”

Acest bărbat a scăpat ca prin minue, el spune că era la doar câţiva paşi de la locul unde s-a produs explozia.

„Am luat un baton şi mă duceam acasă, iată unde trăiesc eu, aici, am auzit o explozie puternică”

Oamenii care muncesc în preajmă spun că bubuitura i-a speriat.

„Treceam pe alături cu maşina şi s-a auzit o explozie, eu credeam că a explodat o roată, am ieşit afară şi am văzut că iată marketul e oleacă a explodat. M-am apropiat, acolo erau două persoane, care deja cam nu erau cu suflare, dar nu pot să spun dacă e decedat”

„S-a auzit zgomotul, pentru că eu eram în blocul administrativ, noi acum aşteptăm oamenii care vin cu înmormântarea. Şi practic toţi colaboratorii din blocul administrativ au auzit acest zgomot”

https://www.publika.md/explozie-ucigasa-in-capitala-doua-persoane-au-decedat-si-una-a-fost-ranita-dupa-ce-un-individ-a-detonat-o-grenada-intr-un-magazin_2999468.html

Lasă un răspuns