Deschide.md | Mai mulți politicieni români, inclusiv Traian Băsescu, vor participa la Marea Adunare Centenară

0
1049

Mai mulţi politicieni de pe cele două malutri ale Prutului, printre care Traian Băsescu şi Ludovic Orban, vor participa, duminică, 25martie la Chişinău la manifestaţia dedicată Centenarului Unirii Basarabiei cu România.

Până la momentul de față din Republica Moldova şi-au confirmat prezenţa la manifestaţie liderii Partidului Liberal, ai Partidului Unităţii Naţionale şi ai Partidului Liberal Reformator.

Din România şi-au anunţat prezenţa fostul preşedinte Traian Băsescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, dar şi mai mulţi deputaţi şi aleşi locali care susţin unirea Republicii Moldova cu România.

Manifestaţia dedicată Centenarului Unirii Basarabiei cu România va avea loc pe 25 martie, ora 12:00, la Chişinău. La eveniment se așteaptă o prezență de circa 100 de mii de oameni.

mai mult la : deschide.md/ro/stiri/politic/28237/Mai-mul%C8%9Bi-politicieni-rom%C3%A2ni-inclusiv-Traian-B%C4%83sescu-vor-participa-la-Marea-Adunare-Centenar%C4%83.htm

Lasă un răspuns