Consilierul municipal Ion Cebanu, candidatul PL pe circumscripția nr.28 din Chișinău

0
1278

Ieri, 4 ianuarie, a fost înregistrat grupul de inițiativă pentru colectarea semnături pe Circumscripția nr. 28 Chișinău (sectorul Râșcani) pentru susținerea lui Ion Cebanu, președintele fracțiunii PL din Consiliul Municipal Chișinău, la funcția de deputat în Parlament.

„Nu am fugit după o circumscripție cu electorat majoritar de dreapta pentru a dispersa acest electorat, ba din contra, Circumscripția 28 este plină de socialiști, dar în același timp cred că și locuitorii de aici, cei unioniști și de dreapta au dreptul la o alternative, nu cred că ar fi corect să-i impunem să aleagă între Reghina Apostolova și Vlad Batrâncea, oamenii din sect. Râșcani merită să aibă cel puțin o alternativă și în primul rând unioniștii, proeuropenii și oamenii de bine care iubesc ca și mine acest oraș.

Mai presus de toate, cred eu, pentru un om politic este ideea pentru care se bate, în cazul meu-UNIREA, anume acest ideal l-am promovat și vreau să-l promovez chiar și în inima socialismului rusesc din Chișinău, așa cum se prezintă Circumscripția 28 la ora actuală”, a declarat Ion Cebanu.

sursa :  unimedia.info

Lasă un răspuns