Ilan Șor trebuie să stea la pușcărie pentru tot restul vieții, ori acesta, așa cum am spus de 1000 de ori la Orhei, în alegerile parlamentare, protejat de Plahotniuc și Filat (până să ajungă la pușcărie) a executat furtul miliardului, care a sărăcit și mai mult moldovenii.

Condamnarea și întemnițarea pe bună dreptate a escrocului Șor va contribui la restabilirea echilibrului și echității sociale, inclusiv pentru a descuraja în mentalul colectiv comportamentul și modelul politic bazat pe principiul „a furat, dar ne-a dat și nouă”, convingere colectivă de la Orhei, ce la propulsat pe Șor și echipa sa de infractori în Parlament. USB va monitoriza îndeaproape scandalosul caz Șor și va depune toate eforturile pentru a ajuta cetățenii RM să aleagă grâul de neghina politicului moldovenesc.

Valeriu Munteanu

Ilan Șor, anunțat în căutare. CA Cahul a emis un mandat de arestare pe numele acestuia

Curtea de Apel (CA) Cahul a emis astăzi, 25 iulie, o încheiere prin care autorizează, la solicitarea PA, un mandat de arestare pe numele lui Ilan Șor și anunțarea acestuia în căutare.

Decizia a fost luată de completul de judecată format din magistrații Evghenii Dvurecenschi, Nina Veleva și Vitalie Movilă, după ce CA Cahul a respins astăzi două cereri de recuzare a completului respectiv, depuse de noul avocat al lui Ilan Șor în acest dosar, Vadim Banaru.

mai mult la :  www.zdg.md

Lasă un răspuns