Vladimir Cebotari: Ilan 艦or este o durere de cap pentru PDM

0
62

艦or este migrena lui Plahotniuc

鈥濸artidul 艦or 艧i 艦or pentru PDM este o durere de cap, pentru c膬 vede牛i c芒te critici trebuie s膬 sufere PDM din cauza acestui actor politic鈥, a spus Vladimir Cebotari la emisiunea 鈥濧dev膬rul Live鈥.

鈥濪ac膬 艦or ar fi 卯nchis, PDM nu v膬 imagina牛i c芒te dividende politice ar avea de f膬cut. Noi probabil suntem cei mai interesa牛i ca acest lucru s膬 se produc膬 foarte rapid鈥, a declarat Vladimir Cebotari, oreciz芒nd c膬 PDM nu va interveni 卯n actul justi牛iei pentru a accelera procesul de judecat膬 卯n cazul 艦or.Amintim c膬 Ilan 艦or a fost re牛inut pe 22 iunie 2016.

Acesta este 卯nvinuit de sp膬lare de bani 艧i escrocherie 卯n propor牛ii deosebit de mari 卯ntr-un dosar ce vizeaz膬 devalizarea B膬ncii de Economii cu peste 5 miliarde de lei. Ilan 艦or a fost condamnat pe 21 iunie, de prima instan牛膬, la 艧apte ani 艧i jum膬tate de 卯nchisoare de tip semi卯nchis. Hot膬r芒rea de condamnare 卯ns膬 nu este definitiv膬, fiind a艧teptat膬 cea executorie a Cur牛ii de Apel Chi艧in膬u. P芒n膬 atunci, Ilan 艦or se va afla 卯n libertate, deoarece judec膬torii nu i-au putut elibera un nou mandat de arest primarului de Orhei, pe motiv c膬 el s-a aflat deja un an 卯n arest, iar conform legisla牛iei, termenul de arest nu poate fi mai mult de un an.

Citeste mai mult: adev.ro/pjjp5y

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here