Eu mi-am făcut datoria față de cetățenii Republicii Moldova muncind cu abnegație, alături de blocul ACUM, în aceste alegeri, în dorința noastră a tuturor de a scăpa de dictatură. Din păcate condițiile inegale de luptă politică și electorală și derapajele antidemocratice fără precedent ale guvernării PD, ne țin încă departe de această năzuință, care nu va putea fi înăbușită de nimeni, niciodată.

Din păcate, protecția și susținerea frenetică a Partidului Democrat și fărâmituri din miliardul furat (și) de Ilan Șor din sistemul bancar și-au pus amprenta puternic pe Orhei (și câteva raioane din jur), ridicând la rang de icoană, mobilul electoral, distrugător pentru societatea noastră: „A furat, dar ne dă și nouă”.

Vreau să mulțumesc enorm tuturor celor din Orhei și Călărași, care m-au votat și au votat Blocul ACUM DA PAS. Vreau să mulțumesc ACUM pentru încrederea acordată și un mulțumesc special reprezentanților din Orhei a partidelor DA, PAS și PLDM, care mi-au fost alături, în ultimele două luni, cu dăruire și mult curaj.

Doar împreună, uniți, vom reuși și în continuare.

Sunt împăcat că am putut să contribui la scorul electoral general al blocului ACUM, prin munca pe care am realizat-o la Orhei, cu ecouri pe întreaga Republică Moldova, ori rezultatul pe care l-am înregistrat în circumscripția nr.18 este mai mare decât rezultatul blocului ACUM în acest teritoriu sublim, numit Orhei, viciat puternic de milioanele lui Șor (a se citi Plahotniuc).

Lupta continuă…

Valeriu Munteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here