Valeriu Munteanu ” Doar cetățenii luminați și deșteptați ai acestui stat pot să strice planurile mârșave ale celor care au furat miliardul”

0
101

Ilan Șor plătește anual sute de mii de euro pentru zeci de avocați care îi asigură asistență juridică și apărare în instanțele de judecată și iată, hop, într-un moment atât de responsabil armata de juriști din jurul condamnatului Șor nu a putut citi și aplica corect legea electorală, motiv pentru care CEC e refuzat să înregistreze partidul Șor în cursa electorală.

Desigur episodul desfășurat astăzi este o poveste de adormit copii, o diversiune realizată pe axa Plahotniuc-Șor, în vederea „consolidării” imaginii de opoziție a partidului Șor, care ar fi „hărțuit” de CEC-ul din subordinea lui Plahotniuc. Avocații lui Șor, spre deosebire de avocații din alte dosare cu răsunet din RM, au tot confortul profesional pentru desfășurarea activității, nu sunt hărțuiți de organele coercitive ale dictatorului, nu sunt filați, nu sunt șantajați, deci pot în liniște să întocmească un set de acte electorale, iar dacă comanda a fost ca aceste acte să fie întocmite greșit, așa a fost.

Partidul Șor va fi înregistrat de CEC și va avea tot confortul pentru desfășurarea campaniei electorale, iar Plahotniuc, stăpânul acestui partid, va veghea ca acestia să cheltuie nestingherit câteva milioane de dolari (furați din Banca de Economii) pentru cumpărarea voturilor cetățenilor sărăciți ai Basarabiei. Doar cetățenii luminați și deșteptați ai acestui stat pot să strice planurile mârșave ale celor care au furat miliardul.

Valeriu Munteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here