Am informat Inspectoratul de poli葲ie Orhei privind ac葲iunile ilegale ale slujba葯ilor lui Shor, iar c芒葲iva colegi din Blocul ACUM, care au fost al膬turi de noi, au depus pl芒ngeri pentru echimoze, escoria葲ii, haine rupte 葯i telefoane mobile distruse.

A葯a cum Igor Smirnov 葯i st膬p芒nii lui de la Moscova puneau femeile s膬 se 卯ntind膬 pe calea ferata ca s膬 nu poat膬, chipurile, pleca trupele ruse din Transnistria, a葯a 葯i condamnatul Ilan Shor 葯i st膬p芒nul lui Plahotniuc pun bietele femei s膬 卯mpiedice campania mea electorala 葯i a Blocului Acum la Orhei. Ian Shor, 葯tiu c膬 葲i-e team膬, dar de ce 葲i-e team膬 nu scapi. Mai ai o lun膬 de libertate. At芒t. Apoi la pu葯c膬rie! Ceasul ticaie. 脦l auzi? Tic, tac, tic, tac.

Constat cu regret, c膬 poli葲ia a asistat impasibil膬 pe tot parcursul dimine葲ii la 卯ncerc膬rile de intimidare ale provocatorilor condamnatului Ilan Shor si nu a intervenit nici atunci c芒nd erau agresa葲i orheienii de bun膬 credin葲膬, care 卯葯i doreau sincer s膬 discute cu noi, fiind indigna葲i de jocurile murdare ale penalului Shor 葯i protectorilor s膬i de la Partidul Democrat.

Sper c膬 la lansarea preconizat膬 pentru disear膬 la ora 17.00 卯n fa葲a Casei de Cultur膬 Orhei, la care voi participa al膬turi de Maia Sandu 葯i Andrei Nastase, ordinea public膬 va fi asigurat膬 conform tuturor rigorilor 葯i normelor legale.

脦nvingem ACUM!

Valeriu Munteanu

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here