Ilan Șor a cheltuit pentru cele patru concerte electorale (Orhei, Bălți, Comrat și Chișinău) aproximativ 100 kg de lei (în bancnote de 100), iar acești bani provin cu siguranță din furtul miliardului…

Valeriu Munteanu

Fostul membru PL, Valeriu Munteanu, acuza CEC pentru ca l-ar fi ajutat pe Sor sa organizeze concerte prin manevra de amanare a inregistrarii acestuia in cursa electorala pentru parlamenatrele din 14 februarie.

Munteanu a scris astazi pe pagina sa de Facebook, in care se refera la cele 4 concerte organizate de Ilan Sor. Acesta mentioneaza ca neinregistrarea lui Sor pana acum in cursa electorala, ar fi intentionata ca sa-i permita acestuia sa-si  faca campanie ilegala.

Valeriu Munteanu va candida pe circumscriptia nr. 18 din Orhei, din partea blocului ACUM. Tot acolo a cerut sa fie inscris si actualul primar de acolo, Ilan Sor.

Ilan Sor a fost condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare de prima instanta, fiind invinuit ca ar fi obtinut peste 5 miliarde de lei de la Banca de Economii, pe care le-ar fi spalat apoi prin firme off-shore. El se declara nevinovat. Primarul de Orhei se va afla sub control judiciar pana cand se va pronunta Curtea de Apel Cahul.

mai mult la : protv.md

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here