Valeriu Munteanu a fost inregistrat pe circumscriptia numarul 18 de la Orhei. Munteanu crede ca are toate sansele sa adune numarul necesar de voturi pentru a deveni deputat

0
190

Valeriu Munteanu a fost inregistrat astazi pe circumscriptia numarul 18 de la Orhei. Ex-liberalul crede ca are toate sansele sa adune numarul necesar de voturi pentru a deveni deputat, chiar daca concurent ii va fi primarul de Orhei, Ilan Sor. Si fostul sau sef de partid, Dorin Chirtoaca si-a inregistrat la CEC grupul de initiativa pentru parlamentarele din 2019.

Valeriu Munteanu a ajuns la Consiliul Electoral de Circumscriptie nr.18 din care fac parte localitatile din raioanele Orhei si Calarasi, putin dupa ora 13. Munteanu spune ca a respectat toate normele legale si spera ca membrii comisiei vor lua o decizie in favoarea lui.

Fostul liberal sustine ca stie cum sa-si convinga alegatorii sa-l voteze.

Valeriu MUNTEANU:鈥淰oi merge la fiecare…鈥

Tot astazi si fostul sau sef de partid, Dorin Chirtoaca si-a inregistrat la CEC grupul de initiativa pentru parlamentarele din 2019. Fostul primar al capitalei vrea sa candideze pe circumscriptia numarul 32.

Pe circumscriptia respectiva, Chirtoaca va concura cu democrata si primarita comunei Budesti, Nina Costiuc, care este la al saselea mandat, adica detine aceasta functie de 24 de ani. Pe lista mai sunt socialista Svetlana Popa, membrul partidului Sor, Serghei Cebotari, dar si vicepresedintele PAS, Mihail Popusoi.

mai mult la :聽 protv.md

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here