TV8.md : /VIDEO/ Tauber, la Prim膬rie a patra zi. Votat膬 cu 61 % din voturi, o parte din localnicii nici nu 葯tiu cine este aceasta

0
31

Contestat膬 de PAS 葯i contrar 卯nc膬lc膬rilor din ziua alegerilor documentate de 鈥濸romo-Lex鈥, Marina Tauber este, oficial, primar 卯n comuna Jora de Mijloc deja de patru zile. S膬tenii, de葯i nu cunosc prea multe despre noua 葯ef膬 de la Prim膬rie, sunt convin葯i c膬 ea o s膬 le rezolve toate problemele.

Ora 7 葯i 45 de minute. Noua prim膬ri葲膬 a comunei Jora de Mijloc vine la serviciu, 卯nso葲it膬 de 葯ofer, cu o ma葯in膬 ce apar葲ine Partidului 鈥炄榦r鈥.

鈥- Va-葲i acomodat la noul loc de munc膬?
鈥 Da, 葯i acum m膬 gr膬besc.
鈥 Haide葲i a葯a, eu acum o s膬 卯ncep ziua mea 葯i dup膬, dac膬 dori葲i, am s膬 vin la dumneavoastr膬.
鈥 Am putea s膬 vedem biroul?
鈥 Desigur pute葲i, dac膬 o s膬-l putem deschide, atunci nici o problem膬鈥.

De葯i ini葲ial Marina Tauber a refuzat s膬 discute cu noi, pe motiv c膬 are de lucru, ulterior a ie葯it afar膬 葯i ne-a spus la ce munce葯te 卯n primele zile de mandat: 鈥灻巒 primul r芒nd vom 卯ncepe cu iluminatul stradal, am vorbit cu oamenii 葯i asta este problema cea mai stringent膬鈥.

O problem膬 ar fi 葯i cl膬direa prim膬riei, care nu este 卯n cea mai bun膬 stare. Tauber, spune 卯ns膬 c膬 nu se gr膬be葯te s膬 o repare: 鈥濪vs a葲i v膬zut, a葲i intrat 卯n cabinet, cred c膬 necesit膬 un pic de repara葲ie 葯i de ordine 葯i acolo, dar sincer v膬 spun 鈥 卯nc膬 nu am timp. Sunt a patra zi 卯n func葲ie oficial deja 葯i la munc膬 葯i 卯nc膬 nu am avut timp s膬 m膬 g芒ndesc despre cabinet 葯i repara葲ie 卯n prim膬rie鈥.

脦ntrebat膬 dac膬 face naveta sau locuie葯te prin zon膬, prim膬ri葲a a evitat r膬spunsul: 鈥濪a, nu 卯n葲eleg asta e cea mai prioritar膬 卯ntrebare? 葮i a葯a 葯i a葯a 鈥 葯i r膬m芒n aici 葯i vin din Chi葯in膬u鈥.

Unii localnici spun c膬 sunt gata s膬-i g膬seasc膬 o cas膬 chiar 卯n sat.

鈥 鈥 O s膬-i c膬ut膬m 葯i o s膬-葯i cumpere cas膬 s膬 fie al膬turi de noi aici.
鈥 Ave葲i multe case de v芒nzare?
鈥 Sunt case鈥.

mai mult la :聽 tv8.md

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here