Timpul.md : Accident violent la Orhei: Un bărbat s-a urcat beat la volan și a lovit frontal un automobil care mergea regulamentar. Șoferul nevinovat a ajuns la spital

0
100

Băutura şi neatenţia pe şosele fac noi victime. Două maşini au fost făcute zob, iar un şofer a ajuns la spital, în raionul Orhei, după ce un bărbat a urcat beat la volan şi a încălcat regulile de circulaţie.

Potrivit poliţiei, limita de alcool admisibilă în aerul expirat a fost depăşită de aproximativ 10 ori. Accidentul a avut loc ieri în apropiere de satul Mitoc. Şoferul care a urcat băut la volan nu a cedat trecerea unei alte maşini. Ca rezultat, automobilele s-au lovit frontal.

Şoferul nevinovat, care se afla în a doua maşină, a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la Spitalul raional din Orhei.

„A fost adus la unitatea de primire de urgenţă. Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a plecat la domiciliu”, a spus şeful Spitalului Raional Orhei, Andrei Stratulat.

Pe numele bărbatului care a provocat accidentul va fi deschis un dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate. El riscă o amendă de până la 42 de mii de lei, 240 de ore de muncă în folosul comunităţii şi privarea dreptului de a conduce până la cinci ani.

https://timpul.md/articol/accident-violent-la-orhei-un-barbat-s-a-urcat-beat-la-volan-i-a-lovit-frontal-un-automobil-care-mergea-regulamentar–oferul-nevinovat-a-ajuns-la-spital–129904.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here