Publika.md : Orașul Orhei, de nerecunoscut. Au început lucrările de reabilitare a străzilor, de înlocuire a pavajelor şi de amenajare a curților

0
98

Municipiul Orhei va fi, în curând, de nerecunoscut. În oraş au început lucrările de reabilitare a străzilor, de înlocuire a pavajului din Parcul Ivanos şi de amenajare a curților.

În total, peste 5.000 de metri pătraţi de drumuri şi trotuare vor fi reparate până la sfârşitul acestei luni. Iniţiativa de modernizare a infrastructurii îi aparţine primarului oraşului Orhei, Ilan Şor. Edilul afirmă că, în scurt timp, localitatea se va schimba semnificativ.

„În acest an, avem planificate mai multe lucrări. În primul rând, vor fi reparate drumurile centrale, după care curţile blocurilor. Noi am început deja lucrările şi ne-am luat angajamentul să le terminăm în acest an. În timpul apropiat, începem şi reparaţia grupelor din grădiniţe. Acestea sunt lucrările de bază din acest an. De asemenea, vom începe construcţia unui complex familial sub cerul liber”, a declarat Ilan Şor, primarul oraşului Orhei.

La lucrările de reparaţie a drumurilor şi trotuarelor sunt implicaţi peste 200 de muncitori, care lucrează din zori, pentru a reuşi să le termine la timp. Pe drumurile din Orhei, vor fi schimbaţi în jur de 1.200 de metri de bordură.

„Aceste lucrări includ în sine schimbarea pavajelor, bordurilor. Aceste lucrări prevăd ca locuitorii municipiului Orhei să poată vizita aceste zone, să fie confort”, a spus Veaceslav Zaporojan, şeful Î.M. „Servicii Comunale Orhei”.

Locuitorii oraşului salută iniţiativa primarului Ilan Şor.

„Foarte mulţumită de activitatea primarului Ilan Şor. E bine, e frumos. Oamenii au unde să se odihnească, chiar vin cetăţeni nu numai din raionul Orhei, dar şi din alte raioane.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here