Publika.md : Detalii noi privind ACCIDENTUL CUMPLIT de la Orhei. Un tânăr mort şi o maşină ruptă în două. Prietenii victimei, ŞOCAŢI

0
72

Viteza excesivă i-a curmat viaţa. Un şofer de 25 de ani a murit după ce s-a izbit frontal cu maşina de un microbuz de linie în apropiere de Brăviceni, raionul Orhei.

Impactul a fost atât de puternic încât automobilul s-a rupt în două, iar bucăţile de fiare au fost aruncate la câţiva metri distanţă. Şoferul muncea în calitate de agent de vânzări.

Prietenilor ajunşi la locul tragediei nu le-a venit să creadă cele întâmplate. Ei spun că bărbatul nu obişnuia să circule cu viteză mare:

„Era un prieten adevărat. Cred că domnul cu microbuzul o făcut o depăşire, nu s-a asigurat”.

Unii şoferi care au oprit să dea o mână de ajutor până la venirea medicilor, cred că impactul a avut loc din cauza vitezei excesive.

„M-am oprit să văd care este situaţia. A fost o viteză exagerată. După cum mă uit nu mai puţin de 150 pe oră. Sunt şi rămăşiţe de om, groaznic”, a spus un şofer.

În accident au fost răniţi şi şapte oameni care se aflau în maxi-taxi, inclusiv şoferul vehiculului.

„Pacienţii erau în stare de gravitate medie. Au fost examinaţi. Cel mai mult a avut de suferit şoferul fiindcă a fost şi în stare de şoc şi asociat cu traumatism al toracelui”, a explicat Elena Tetelea, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe din Orhei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here