ProTV.md : Partidul lui Ilan Sor – lider la capitolul cheltuieli neraportate. Peste 8 milioane de lei ar fi cheltuit formatiunea primarului de Orhei in prima jumatate a acestui an. Raport Promo-Lex – VIDEO

0
98

Partidul lui Ilan Sor este lider la capitolul cheltuieli neraportate. Peste 8 milioane de lei ar fi cheltuit formatiunea primarului de Orhei in prima jumatate a acestui an, bani pe care nu i-a indicat in raportele financiare prezentate la CEC. Democratii sunt si ei in fruntea clasamentului. Observatorii de la PromoLEX au facut o numaratoare paralela cu datele mentionate de partidele politice si au constatat diferente mari intre ceea ce se declara si ce se cheltuie de fapt.

Cheltuieli neraportate, lei:

Partidul Sor 鈥 8 634 378

Partidul Democrat 鈥 2 149 683

Partidul Socialistilor 鈥 614 797

Partidul Comunistilor 鈥 575 650

PPDA 鈥 421 910

Peste 8 milioane de lei a irosit Partidul Sor in prima jumatate a acestui an, fara ca sa raporteze aceste cheltuieli la Comisia Electorala Centrala. Aproape toata suma nedeclarata a fost cheltuita pentru organizarea de concerte, cel putin 20 la numar. Tot aici sunt incluse si costurile pentru alte manifestatii publice, luandu-se in calcul si banii folositi pentru mediatizarea evenimentelor.

Pe locul doi in clasament se afla democratii. Cei de la Promo-LEX constata o discrepanta de peste 2 milioane de lei dintre datele prezentate oficial si cele care ar fi reale.

Ei ar fi desfasurat cel putin 56 de concerte

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here