Premii pentru cei mai buni jurnali艧ti ai anului 2017

0
39
ei mai buni jurnali艧ti ai anului 2017 au fost premia牛i joi seara, 14 decembrie, la Gala anual膬 de decernare a premiilor a Clubului de pres膬 din Chi艧in膬u, organizat膬 de Centrul pentru Jurnalism Independent 艧i Comitetul pentru Libertatea Presei, transmite IPN.

Printre premian牛i se num膬r膬 Elena Cioina de la platforma E-Sanatate, care a fost premiat膬 pentru editorialul despre cancerul la s芒n. La categoria Jurnalism de investiga牛ie au fost acordate dou膬 premii 鈥 unul a ajuns la Ziarul de Gard膬 pentru abordarea temelor de interes public major 艧i altul la jurnalistul Iurie Sandu牛a de la RISE Moldova pentru investiga牛ia 鈥濬abricat 卯n Parlament鈥. La categoria reportaj TV, de asemenea, au fost acordate dou膬 premii.
Unul a ajuns la jurnalista Liuba 艦evciuc de la RISE Moldova pentru investiga牛ia 鈥濫duca牛ie prin violen牛膬鈥 艧i altul la jurnalistul Alexandru Popescu de la Radio Europa liber膬 pentru seria de reportaje 鈥濺om芒nia 鈥 10 ani pe harta UE鈥. La categoria Reportaj presa scris膬 a fost desemnat膬 卯nving膬toare Natalia Patru艧evici de la ziarul SP B膬l牛i. Proiectul special 鈥濶u se va 卯ntoarce nimeni 艧i niciodat膬鈥攁ici v膬 vor putrezi oasele鈥 despre deporta牛ii din Moldova 卯n perioada sovietic膬, realizat de Portalul Newsmaker.md a fost premiat la categoria Reportaj multimedia. La categoria Fotoreportaj a fost premiat proiectul 鈥濺芒ul Nostru鈥, realizat de Andrei Moraru, Asocia牛ia reporterilor 鈥濷ameni 艧i kilometri鈥.

Citeste mai mult: adev.ro/p0zqx4

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here