Pentru candidatul partidului condus de controversatul om de afaceri Ilan Șor, din circumscripția numărul 33, Ion Bivol, au semnat 13 persoane decedate

0
62
În urma verificării de către organele electorale a listelor de subscripție, Bivol nu a fost înregistrat în cursa electorală. Conform hotărîrii CECE nr. 33 publicată pe site-ul CEC, Bivol a depus listele de subscripție la consiliul electoral de circumscripție electorală nr. 33 care conțineau 869 de semnături în susținerea candidatului.
După verificarea listelor de subscripții de către organele electorale, lui Bivol i-au fost anulate semnăturile a 358 de persoane și doar 473 de semnături au fost declarate valabile – un număr insuficient pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.
Prin urmare, CECE nr. 33 a refuzat înregistrarea lui Bivol Ion în calitate de candidat. Printre principalii candidați care se vor bate pe circumscripția nr. 33 sînt: Andrei Năstase (ACUM), Constantin Țuțu (PD), Andrei Nastas (independent) și Călin Vieru(independent).

Citește mai mult: https://noi.md/md/politica/pentru-candidatul-partidului-sor-au-semnat-13-persoane-decedate
Facebook: NOI.md | Odnoklassniki: Noi.Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here