PARLAMENTARE/ Neoficial se cunoaște numele a încă doi candidați în circumscripțiile din Orhei și Ivancea

0
153

Încă două nume ale candidaților pentru circumscripțiile uninominale din Orhei și Ivancea au fost făcute publice neoficial astăzi. Unele surse media apropiate Partidului Democrat au anunțat lista cu cei 51 de candidați pentru circumscripțiile uninominale. Potrivit acesteia în circumscripția electorală din Orhei va candida șeful oficiului teritorial al Cancelariei de Stat Orhei, Vasile Costin, iar în circumscripția Ivancea va candida președintele raionului, Tudor Golub. Anterior PSRM a anunțat că îl va propune pe Mihail Catraniuc drept candidat pentru Orhei și agricultorul Mihail Paciu, pentru circumscripția Ivancea.

Pentru a fi înregistrați oficial, candidații în circumscripțiile uninominale trebuie să adune între 500 și 1000 de semnături, dar și să obțină certificatul de integritate.

Amintim că localitățile raionului Orhei au fost incluse în 4 circumscripții: Orhei, Ivancea, Strășeni și Telenești. Două din aceste circumscripții – Orhei și Ivancea înglobează majoritatea localităților orheiene.

sursa :  radioorhei.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here