Noi incidente cu autobuzele lui Shor: „Au aruncat cu cadouri spre copii”

0
77

Scandal cu autocarele lui Shor

Autobuzele din așa-zisa „caravană de Crăciun” a partidului condus de primarul de Orhei, Ilan Shor, au fost implicate într-un nou incident.

De data aceasta s-a întâmplat în localitatea Rădoaia, din raionul Sîngerei, acolo unde un consilier raional a filmat momentul în care un autobuz al partidului primarului de Orhei a sosit cu cadouri.

În scurt timp s-a format o îmbulzeălă în jurul autobuzului, iar din cauza numărului mare de doritori să intre în posesia unor cadouri, cei din mijlocul de transport au fost nevoiți să le arunce direct în grupul de oameni.

„O umilință. O tragedie. Au dat cadouri din plastic și produse alimentare expirate”, a acuzat autorul materialului video.

Filmarea, care a adunat zeci de mii de vizualizări, are și sute de comentarii, în marea lor majoritate critice la adresa lui Shor și felul în care sunt tratați cetățenii.

„Este o batjocură, o umilire a oamenilor”, „După ce le-ai furat un miliard, să arunci în copii cu câteva bomboane spre copii”, „Este trist ce a ajuns din Moldova mea”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au văzut materialul video.

www.deschide.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here