Newsweek Romania : Pionii lui Putin. Masoneria KGB trece Prutul

0
35

Interesele spionilor ru葯i s-au intersectat cu afacerile masonilor 葯efi din Rom芒nia 葯i Moldova, la care au aderat 葯i ofi葲eri din r芒ndul serviciilor secrete rom芒ne葯ti. Anatol Coman 葯i Boris Golovin au f膬cut parte din KGB 葯i GRU, serviciile secrete sovietice, dar au fost l膬sa葲i la vatr膬 卯n Rom芒nia, unde 葯i-au dezvoltat afaceri 葯i rela葲ii la cel mai 卯nalt nivel, 卯ntinse ca o p芒nz膬 de p膬ianjen.

Colonelul (r) Boris Golovin este partener de afaceri cu ministrul Lucian 葮ova 葯i cu masonul Stelian Nistor. Ultimul 葯i-a mai pus un ministru 卯n Guvernul Rom芒niei condus de Viorica D膬ncil膬, respectiv pe George Iva葯cu, la Cultur膬. Cei doi mini葯tri reprezint膬 o vulnerabilitate la adresa securit膬葲ii Rom芒niei.

De la Dun膬re la Tisa, tot masonul aliatu-mi-s-a

Anatol Coman a pus bazele masoneriei din Republica Moldova. A fost primul Mare Maestru al Marii Loji Na葲ionale 鈥濧lian葲a鈥, de la Chi葯in膬u. Conform presei moldovene, apropia葲ii lui sus葲in c膬 a fost ofi葲er superior 卯n KGB, comitetul securit膬葲ii statului din Federa葲ia Rus膬. Dar 葯i liantul dintre masoneria rom芒neasc膬 葯i cea ruseasc膬. El l-a adus 卯n 2003, la Bucure葯ti, pe Alexander Kondyakov, fost general al serviciilor secrete ruse, care a venit 卯n calitate de mare Secretar al Marii Loje Masonice Ruse, pentru a sus葲ine alegerea lui Eugen Ovidiu Chirovici 卯n fruntea masonilor rom芒ni…

mai mult la : newsweek.ro/economie/pionii-lui-putin-masoneria-kgb-trece-prutul

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here