Acas膬 Jora de Mijloc JurnalTV.md : Alegerile din Jora de Mijloc, contestate

JurnalTV.md : Alegerile din Jora de Mijloc, contestate

0
60

Pre葯edinta Partidului Ac葲iune 葯i Solidaritate, Maia Sandu, a depus o contesta葲ie la Judec膬toria Orhei, prin care cere anularea rezultatelor alegerilor din comuna Jora de Mijloc, unde, 卯n urma primului tur, cele mai multe voturi le-a acumulat vicepre葯edinta 鈥濸artidului 葮or鈥, Marina Tauber.

Maia Sandu 卯葯i motiveaz膬 cererea prin 卯nc膬lcarea grav膬 a legisla葲iei electorale de c膬tre forma葲iunea condus膬 de Ilan 葮or. 脦n replic膬, acesta a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj la adresa liderului PAS, dar nu r膬spunde la acuza葲iile care 卯i sunt aduse.

Purt膬toarea de cuv芒nt a lui Ilan 葮or nu a r膬spuns ast膬zi la telefon, iar ieri, c芒nd a mai fost solicitat膬 de Jurnal TV s膬 ofere o reac葲ie la acelea葯i 卯nvinuiri, a declarat c膬 va reveni cu un r膬spuns, ceea ce nu s-a mai 卯nt芒mplat. Nu am putut afla nici care este r膬spunsul lui Vladimir Plahotniuc la declara葲iile Maiei Sandu, pentru c膬 acesta nu a r膬spuns nici ast膬zi la apelurile noastre. 脦ntre timp, 鈥濸artidul 葮or鈥 anun葲膬 c膬 vineri, la Jora de Mijloc, va avea loc o conferin葲膬 de pres膬, 卯n cadrul c膬reia va fi prezentat programul Marinei Tauber 葯i al echipei sale. Duminic膬, 20 mai, c芒nd s-a desf膬葯urat turul 卯nt芒i al alegerilor locale noi pentru func葲ia de primar al comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei, un telespectator al postului nostru de televiziune ne-a anun葲at c膬 a v膬zut c芒teva drone care survolau zona, dar 葯i mai multe persoane str膬ine, inclusiv bodyguarzi.

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here