Jurnal.md : Chinurile prin care trece o tânără din Orhei: A fost externată cu rană deschisă și cu o bucată de tifon în ea

0
79

O tânără din orașul Orhei trece prin chinuri groaznice după o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea apendicitei. Ea spune că a fost operată de două ori, din cauza unei infecții, și a fost externată cu o rană deschisă și cu o bucată de tifon în ea. Mai mult, medicul i-ar fi spus că nu trebuie să vină pentru o investigaţie suplimentară. Toate i s-au întâmplat la Spitalul Clinic Republican. Administrația instituției medicale a declarat că îi pare rău de experiența prin care a trecut bolnava și că investighează cazul.

Daniela spune că a fost internată în spital la 19 martie, iar a doua zi a suferit o intervenție chirurgicală pentru înlăturarea apendicitei. Însă, după două zile, i s-a făcut mai rău și doar la insistența ei i-a fost administrată o perfuzie.

Daniela afirmă că a dorit să fie operată la Chișinău și nu la Orhei. De aceea, a plătit la casieria Spitalului Clinic Republican aproape 4.500 de lei, chiar dacă are poliță de asigurare medicală. Totuși, în ziua operației, anestezistul i-ar mai fi cerut bani.

La două zile de la externare, Daniela a revenit la spital cu dureri de cap și în regiunea operată. Afirmă că a dormit o noapte pe un scaun adus într-un salon, din cauză că nu erau locuri în secție.

Peste o săptămână, a fost internată din nou în Secția chirurgie colorectală cu „infecție după un act medical de diagnostic și tratament”. A fost operată a doua oară, tot de către medicul-șef al secției.

Într-un comunicat de presă, administrația Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” scrie că îi pare rău de experiența prin care a trecut Daniela și îi sugerează ca pe viitor să aibă poliță de asigurare medicală, pentru a beneficia de tratament gratuit conform locului de trai.

http://www.jurnal.md/ro/news/e373bc956f7709aa/chinurile-prin-care-trece-o-tanara-din-orhei-a-fost-externata-cu-rana-deschisa-si-cu-o-bucata-de-tifon-in-ea-video.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here