Independent.md : Renato Usatîi prezice „ultima toamnă a lui Șor”. „A fost un test-drive. L-a testat. Gata! Îl împachetează în trei zile”

0
44

„Realizările” primarului de Orhei, Ilan Șor, și preluarea conducerii satului Jora de Mijloc de către reprezentanta „Partidului Șor”, Marina Tauber, a fost un test-drive al liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care și-a dorit să afle cum vor reacționa cetățenii în privința unui om care „a furat un miliard, dar cheltuie pentru ei – cinci milioane”. Astfel, după ce s-a văzut că un asemenea „proiect” este viabil, Plahotniuc îl poate „împacheta” pe Șor în câteva zile, mai ales dacă opoziția sau „americanii” vor face „gălăgie”. În orice caz, aceasta e „ultima toamnă a lui Șor”, asigură liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, opinie care a fost exprimată în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

„Este un test-drive. Au testat proiectul să vadă cum vor reacționa oamenii. Gata, s-a demonstrat la toată țara și au recunoscut și cei care sunt pro și care sunt contra, că proiectul unui om care a furat un miliard și cheltuie din ei cinci milioane – lucrează, merge la oameni. Nu ați văzut ce bucurie era acum la Jora de Mijloc?!”, a întrebat retoric Usatîi.

Astfel, potrivit lui, după ce „l-a testat” și „a trecut” acest test, „în orice moment, dacă o să strige foarte mult opoziția sau, mai ales, o să înceapă să facă gălăgie americanii, el pe Șor îl împachetează în trei zile”. „În trei zile îl împachetează. Nu mai are nevoie de el. Șor ce a putut, a făcut pentru PD. Poate va face ceva și în toamnă, dar asta e ultima toamnă a lui Șor. Vladimir Gheorghievici n-o să-l țină pentru că el e un fel de „balast” care îl trage tot timpul în jos. Mă refer la justiție, și așa mai departe. Pe urmă, o să iasă Plahotniuc, „ați vrut pușcărie, poftim – nouă ani de zile stă alături de Filat”. Și încă poate să-i mai adauge încă vreo cinci, înțelegeți”, a conchis politicianul.

În altă ordine de idei, Renato Usatîi a admis că Vlad Plahotniuc ar putea candida la funcția de deputat în Parlament pe circumscripția Nisporeni, care este și raionul său de baștină, acesta fiind originar din Grozești.

mai mult la :   independent.md/renato-usatii-prezice-ultima-toamna-a-lui-sor-a-fost-un-test-drive-l-a-testat-gata-il-impacheteaza-in-trei-zile/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here