Ilan Șor se vrea prim-ministru: „Voi muta clădirea Guvernului la Orhei”. Cum va candida la alegerile parlamentare

0
106

Președintele Partidului ȘOR și primarul de Orhei, Ilan Șor, anunță că va candida la alegerile parlamentare din februarie atât pe listă de partit, cât și pe circumscripția uninominală. 

Acesta spune că va fi capul listei Partidului ȘOR și va concura pe circumscripția uninominală nr. 18 (Orhei, Călărași).

„Sunt sigur că vom câștiga, pentru că suntem unicul partid din țară care-și îndeplinește promisiunile electorale (…). Sunt sigur că voi putea să fiu în fruntea Guvernului Republicii Moldova, pentru a extinde acele proiecte pe care le-am implementat aici, la Orhei, în toată țara. Vă promit că după ce vom câștiga, voi muta clădirea Guvernului aici, la Orhei, iar toate celelalte ministere le vom construi prin regiuni”, a declarat Ilan Șor, în cadrul unei intervenții la postul Orhei TV.

Candidații Partidului ȘOR vor merge astăzi la Palatul Republicii pentru a depune declarația privind consimțământul de a candida la alegerile parlamentare.

Ilan Șor a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare, în luna iunie a anului trecut, pentru spălare de bani și înșelăciune prin abuz de încredere. Tot atunci, el a fost eliberat din arest la domiciliu și se află sub control judiciar până la pronunțarea sentinței definitive.

mai mult la :  tv8.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here