Ilan Sor nu crede in sondajele care spun ce partide vor ajunge in urmatorul Parlament si afirma ca toate vin la comanda politica: 鈥淪unt sigur ca vom castiga alegerile parlamentare”

0
82

Ilan Sor nu crede in sondajele care spun ce partide vor ajunge in urmatorul Parlament si afirma ca toate vin la comanda politica. Pe cand el se vede deja marele castigator al scrutinului de anul viitor. Primarul de Orhei si-a lansat aseara o emisiune la o televiziune locala, afiliata formatiunii pe care o conduce si a vorbit despre cum a ajuns in afaceri si de unde are bani pentru investii in oras. Sor nu a scos niciun cuvant despre dosarul in care este anchetat si condamnat.

Ilan SOR, PRIMAR DE ORHEI: 鈥淓u sunt sigur ca nu doar vom trece pragul electoral, dar vom castiga alegerile parlamentare. Eu nu cred in sondajele sociale, pentru ca si eu, la un moment dat, am comandat cateva dintre ele.鈥

Aseara, Ilan Sor s-a lansat la o emisiune a unui post TV, despre care se spune ca i-ar fi afiliat. Saptamanal, acesta va vorbi despre proiecte si va raspunde la intrebarile gazdei, care, au fost aseara destul de confortabile. Prezentatoarea chiar l-a laudat pe alocuri.

Printre altele, Sor a fost intrebat de unde are bani ca sa investeasca la Orhei.

Ilan SOR, PRIMAR DE ORHEI:聽鈥淓ste faimoasa fundatie 鈥淧entru Orhei鈥, care este condusa de persoane fizice. Aceasta investeste in proiectele din Orhei. In aceasta fundatie toarna bani companii private, care apartin familiei mele.

Sor nu pomeneste, insa, nimic de dosarul BEM in care este condamnat la sapte ani si jumatate de prima instanta. De altfel, acesta e considerat principalul personaj in raportele Kroll, care scot la iveala ca numele sau esre legat de tranzactii dubioase facute la cele trei banci falimentare. Edilul de la Orhei se declara nevinovat.

mai mult la :聽 protv.md

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here