Ha, ha, ha :) lan Shor de Ziua orașului Orhei: Fiecare orheian va trăi ca în Monaco. Ha :) ! Șor vrea sa deschida magazine sociale si la Monaco

0
107

Sărbătoare mare la Orhei acolo unde tradițional, la 8 noiembrie se sărbătorește hramul localității. Cu această ocazie, sunt în desfășurare mai mute activități, iar seara va culmina cu un concert spectaculos, anunță Primăria Orhei.

În cadrul ceremoniilor oficiale, primarul de Orhei, Ilan Shor a făcut o promisiune locuitorilor. După ce s-a lăudat cu realizările sale, edilul a anunțat că în scurt timp, fiecare orheian va trăi ca în Monaco!

” Toate aceste reușite, noi le-am obținut luptând împreună cu Dumneavoastră. Vă promit că dacă vom continua această luptă împreună, ca o adevărată familie, în scurt timp, fiecare orheian va trăi ca în Monaco, aici în Orhei”, a promis Ilan Șor.

Totodată, Shor a declarat că orașul Orhei a devenit deja cel mai frumos din țară și că nimic nu-l va opri să construiască o viață mai bună pentru toți.

„V-am promis că Orheiul va deveni cel mai frumos oraș din țară și m-am ținut de cuvânt. Am dat cuvântul că vom construi o viață mai bună pentru toți, și vă promit că vom face asta. Pentru aceasta nu am nevoie de zeci de ani. Acest lucru va fi realizat în curând”, a dat asigurări Shor.

sursa :  unimedia.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here