Electorale ! Operațiunea „Curtea”. În Orhei a început modernizarea capitală a curților orașului

0
73

Imediat după reabilitarea străzilor și trotuarelor, Primăria municipiului Orhei, în conformitate cu planul stabilit, a început lucrările la scară largă de reabilitare și modernizare a curților interioare ale blocurilor de locuit.

Potrivit Primarului de Orhei, Ilan ȘOR, este planificată reparația a  60 de curți, fiecare dintre acestea urmând să fie  supusă unor modificări radicale.

În fiecare curte va fi schimbat asfaltul, bordurile trotuarelor, vor fi reamenajate sau plantate din nou spațiile verzi, se vor instala terenuri de joacă pentru copii și zone de odihnă pentru adulți, precum și o zonă de sport. Desigur, toate curțile vor fi bine iluminate pe timp de noapte. Lucrările privind iluminatul în curți sunt practic finalizate – au mai rămas doar câteva zone. Fiecare curte va fi echipată cu spații speciale pentru uscarea hainelor și curățarea covoarelor de acasă, astfel încât  aceste procese necesare să se desfășoare  într-o manieră civilizată și să nu afecteze  aspectul curților, dar mai ales să nu împiedice cetățenii să se odihnească și copiii să se joace.”– a declarat Ilan ȘOR.

Potrivit Primarului de Orhei, acest program de modernizare a primit în cadrul echipei sale denumirea – Operațiunea “Curtea”,  caracterizând scara și viteza cu care va fi implementat acest program.

http://orhei.md/index.php?pag=news&id=736&rid=2319&l=ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here