La Orhei, ca la nimeni. Ilan Şor susţine că a deschis primul colhoz din Moldova

0
102
Partidul Şor, condus de primarul de Orhei, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani, anunţă că a creat primul colhoz din R.Moldova, iar restabilirea cooperativei agricole de producţie ar fi fost coordonată şi cu locuitorii satelor comunei unde se află colhozul, adică Jora de Mijloc, acolo unde primar este Marina Tauber, vicepreşedintele formaţiunii.
Denumirea colhozului este „Comuna de Vis”, iar deschiderea oficială a acestuia a avut loc pe 19 decembrie. La inaugurare a participat şi Ilan Şor. În discursul său, potrivit unui comunicat de presă, acesta a ţinut să menţioneze că decizia formaţiunii politice pe care o conduce a decis să restabilească colhozul, ca răspuns la degradarea satelor şi a sectorului agricol din localităţile rurale.
Ilan Şor speră că doar aşa „satele moldoveneşti pot fi readuse la viaţă”. „Acest eveniment semnifică o mare realizare! Speranţă la o viaţă mai bună în satele moldoveneşti, la care speră fiecare dintre noi.
Acest colhoz va permite readucerea la viaţă a localităţilor rurale. Ne dorim ca tinerii să rămână acasă, iar în fiecare familie să se audă voci fericite, familii împlinite şi un tinerii să aibă un loc de muncă”, a declarat Ilan Şor. Ilan Şor „s-a arătat ferm convins că în scurt timp, cooperativa agricolă de producţie îşi va demonstra eficacitatea şi va aduce primele rezultate financiare pozitive”

Citeste mai mult: adev.ro/pk1s5u

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here