Condamnat la 7 ani de puscarie, Ilan Sor se lauda ca va inaugura, la Orhei, cel mai mare targ de Craciun din tara. Promite ca il va aduce pe Stas Mihailov si va transforma localitatea intr-o „insula a comunismului”

0
130

Condamnat la 7 ani de puscarie in dosarul BEM, Ilan Sor promite ca va inaugura la Orhei, cel mai mai grandios targ de Craciun din tara. Sustine ca la deschiderea targului va da un concert la care va canta interpretul rus Stas Mihailov, dar si ca va transforma localitatea intr-o „insula a comunismului”, iar totul va fi gratuit.

Targul de Craciun de la Orhei va fi inaugurat pe 22 decembrie, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul primariei de acolo.

Programul manifestatiilor:

„To牛i oaspe牛ii T芒rgului vor avea parte de multe surprize, dau asigur膬ri organizatorii, 艧i se vor sim牛i ca 卯ntr-o adev膬rat膬 poveste de iarn膬, a c膬rei magie se va a艧terne peste ora艧ul Orhei. Cea mai bun膬 noutate este accesul gratuit pentru copii 艧i pentru maturi la toate atrac牛iile disponibile la T芒rg, care a devenit deja o tradi牛ie la Orhei.

Vedeta T芒rgului va fi un Pom de Cr膬ciun de 20 de metri 卯n膬l牛ime, iar vizitatorii vor fi 卯nt芒mpina牛i la intrarea 卯n 鈥漁rheiLand鈥 de c膬su牛a lui Mo艧 Cr膬ciun, decorat膬 cu cele mai frumoase lumini牛e de s膬rb膬toare. La T芒rg oaspe牛ii vor putea s膬-艧i cumpere la pre牛 redus tot felul de bun膬t膬牛i.

Chiar dac膬 nu divulg膬 toate secretele, primarul de Orhei, Ilan 艦or promite s膬-i surprind膬 pl膬cut pe oaspe牛ii care vor veni s膬 se distreze la 鈥漁rheiLand鈥 艧i s膬 simt膬 feeria magiei s膬rb膬torilor de iarn膬.

mai mult la :聽 protv.md

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here