BLogul de la Bălți : „De ce Sergiu Burlacu(3,98%), Arina Spătaru (6,12%) și Simion Guțu (1,1%) nu fac front comun, în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă

0
1435
Sergiu Burlacu, acest tânăr de 3,98%, a rămas cu ochii în soare după ziua de 20 mai. Tot așa și ceilalți doi candidați mai mult sau mai puțin proeuropeni care s-au (z)bătut pentru fotoliul de primar al „capitalei de nord”. E vorba de Arina Spătaru (6,12%) și Simion Guțu (1,1%).
Și-au dat seama ei unde se bagă? De ce aceștia trei (Sergiu, Arina și Simion) nu au făcut front comun, în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă, consolidând măcar cât e negru sub unghie flancul drept? De ce binomul Năstase-Sandu s-a aventurat separat în alegerile de la Bălți?
De ce un Constantin Codreanu, care a candidat pentru funcția de edil al capitalei, nu s-a văzut la Bălți, ca să-l susțină pe mai tânărul său coleg?
a dispărut Traian Băsescu după ce l-a trimis în cușca cu lei pe Sergiu Burlacu? De ce atâta improvizare în Anul Centenarului? Vor deschide vreodată ochii minții toți acești oameni care spun că vor să scoată „capitala de nord” din mizeria instalată aici de zeci de ani de zile?

BLogul de la BălțiBalti, Moldova

Lasă un răspuns