Agora.md | Ilan Șor insulta diaspora. Despre protestul din Torino: Câteva haimanale nu vor împiedica sărbătoarea noastră. Vor fi luate măsuri „dure”

0
103

În contextul acțiunii de protest care s-a anunțat  pentru ziua în care simpatizanții Partidului Șor vor organiza un concert în Torino, Ilan Șor vine cu un mesaj pentru „cei care vor să împiedice concertul cu artiști îndrăgiți”. Șor declară că „o duzină de haimanale fără valoare încearcă în mod deschis să dea peste cap concertele așteptate cu atâta nerăbdare de diasporă”. Mai mult, liderul partidului dă asigurări că „atât comanditarii acestor fărădelegi, cât și executanții vor răspunde pentru acțiunile lor”.

„O duzină de haimanale fără valoare, încearcă în mod deschis să dea peste cap concertele așteptate cu atâta nerăbdare de diasporă. Dacă prima dată, la Veneția, acțiunea lor a arătat a prostie, atunci continuarea acestei istorii și planificarea cu atâta rea intenție a provocărilor, aduce deja a intimidare a concetățenilor noștri și a hărțuire și intimidare a unor artiști îndrăgiți și cunoscuți”, declară primarul de Orhei.

Liderul Partidului Șor anunță că poliția italiană a început deja identificarea provocatorilor și acțiuni de profilaxie pentru evenimentul ce urmează să aibă loc la Torino.

mai mult la :  agora.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here