Adevarul.md | „Voi câştiga oraş după oraş, sat după sat”. Ilan Şor comentează solicitarea PAS privind anularea rezultatului alegerilor din Jora de Mijloc

0
119
Primarul de Orhei, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru spălare de bani şi escrocherie în proporţii deosebit de mari, a reacţionat la solicitarea PAS, condus de către Maia Sandu, privind anularea rezultatului alegerilor din comuna Jora de Mijloc, Orhei, care au fost câştigate de către reprezentantul Partidului „Şor”.
„Tu te ocupi cu politica, deoarece, aşa cum crezi tu, asta ar înseamna să nu faci nimic. Nu ai fost în stare nici măcar să îţi aranjezi propria viaţă, nu ai de cine să îţi faci griji, nu îţi pasă de nimeni. Fără a face fericit măcar un om, cum propui să faci fericit un popor? Pentru tine, politica reprezintă vorbe goale în genul denunţării banale”, a afirmat Ilan Şor, potrivit unui comunicat de presă mis de formaţiune.
„Maia, înţeleg că pentru tine este avantajos ca oamenii să trăiască în sărăcie. Dar eu nu îţi voi permite acest lucru. Voi câştiga oraş după oraş, sat după sat. Voi construi Moldova, îi voi face pe locuitorii ei fericiţi”, se spune în declaraţie Ilan Şor susţine că Maia Sandu s-ar ascunde „în spatele Europei, înşelând oamenii”. „Oamenii nu votează pentru tine sau pentru complicele tău Năstase. Ei votează pentru ideea falsă că va veni un „nene” din Europa şi va face totul pentru în locul tău. Şi tu nu le spui adevărul: acest „nene” nu va veni, iar tu nu vrei sa faci nimic şi nici nu poţi să faci nimic”, a adăugat Şor.

Citeste mai mult: adev.ro/p94za3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here