0
20

La B膬l葲i sunt probleme de administrare, iar unii 卯ncearc膬 s膬 mute aten牛ia de la ele. Trebuia g膬sit cineva spre care s膬 se 卯ndrepte aten牛ia locuitorilor ca s膬 nu se vad膬 incompeten牛a unor conduc膬tori de acolo.聽Este p膬rerea pre艧edintelui Partidului Democrat din Moldova,聽Vlad Plahotniuc, exprimat膬 卯ntr-un interviu pentru聽Deschide.md.

„Acolo sunt ni艧te probleme de administrare 艧i unii 卯ncearc膬 s膬 mute aten牛ia de la ele. Trebuia g膬sit cineva spre care s膬 se 卯ndrepte aten牛ia locuitorilor ca s膬 nu se vad膬 incompeten牛a unor conduc膬tori de acolo. 脦n牛eleg c膬 totul a pornit de la faptul c膬 Guvernul a intervenit s膬 ajute la cur膬牛area gunoiului 卯n perioada s膬rb膬torilor, la solicitarea scris膬 a autorit膬牛ilor din B膬l葲i. Eu consider c膬 Guvernul a procedat corect. La fel a f膬cut 艧i 卯n Chi艧in膬u c芒nd a fost o criz膬 asem膬n膬toare, la fel trebuie s膬 fac膬 艧i 卯n alte localit膬牛i dac膬 vor ap膬rea probleme. E foarte bine c膬 nu au l膬sat oamenii s膬 s膬rb膬toreasc膬 cu ora艧ul plin de gunoi. Mai departe, e treaba autorit膬牛ilor din B膬l牛i s膬 se ocupe de ora艧. Guvernul a intervenit strict pe acea situa牛ie de criz膬, nu are de g芒nd s膬 se ocupe de administrarea ora艧ului 艧i nu e treaba lui”, a spus pre葯edintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

Referitor la acuza葲ile precum c膬 PDM a pornit dosare penale consilierilor lui Usat卯i doar pentru a-i lua Prim膬ria, Vlad Plahotniuc a men葲ionat c膬 PDM se delimiteaz膬 de toat膬 situa葲ia de la B膬l葲i.聽

L膫SA葰I UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here